Citiraj:
Autor WraGG
Samo da javim da sam, nakon pocetnog privikavanja, jako zadovoljan sa S9. Jos uvijek mi malo fali iPhone, ali jos uvijek stoji u ladici 
|
Za mjesec dana ce ti biti cudno koristiti iPhone

Presao sam na S7 nakon koristenja iPhonea od 3G do i7. U pocetku malo cudo ali nakon privikavanja nema sanse da se vise vratim na iph. Evo kolega mi ostavio X (on sebi kupio XS max), samo sam ga malo pogledao i bacio u ladicu....koristim svoj S7

Gledam daj famozni X i to je sve isto kao i prije 5g, uopce nije ugodan za drzanje za razliku od S7, kamera mu je losija od S7, generalno doslovno preskupi modni dodatak. Malo je fluidniji i dobra fora je 3D touch u nekim situacijama.
Ako S10 bude konacno imao opet ravni display bit ce to moj sljedeci mob. Nisam fan ni jednog branda no trenutno mi Sam. najvise nudi.
Sto se tice touchID...na S7 radi odlicno, jako rijetko ne otljuca od prve. Meni cak i odgovara sto nije blesavo prebrz kao na velikoj vecini novih mobitela kao i to sto gumb mozes stisnuti da ti odmah ne otkljuca mob (prakticno kod placanja ili brzog pogleda na lock screen).