Citiraj:
Autor coconut
Njezin GT nema virtualnu pedalu za otvaranje bunkera. Koliko sam skužio, postupak je bio čisto mehanički. Navodno ima toliko elektronske zaštite od otključavanja da je 'otključavači' nisu mogli probiti. Zvali su oni i BMW servis za otključavanje, ali su ih laganini odhebali i rekli neka zovu nekog drugog.
|
Ja sam 90 % siguran ako imaš comfort access da imaš i senzorsko otključavanje gepeka.
Što se tiče elektronske zaštite neka je, jer ja moram priznati da mi nije bilo svejedno kad sam kodirao drugi ključ od BMW-a koji mi je direktno od dealera došao.
https://youtu.be/MNDIfDUbNdo?t=62
Citiraj:
Autor coconut
Baš mi frend piše da je njegova žena vozila X1 6km do grada bez ključa. Tek kada ga je ugasila, više ga nije mogla upaliti bez njega. Ni to mi se ne može desiti kod mog Qashqai-ja, ali nije moglo ni prije 5-6g. na Suzukiju SX4.
|
Pretpostavljam da se radi o keyless ključu? Mislim da to je nemoguće, odmah signalizira ako je auto upaljen a ključ izvan kabine.
Kad mi je auto bio na tehničkom, ja sam upalio auto, izašao iz njega, i dao čovjeku da sjedne (ključevi u džepu), i auto se nije moglo voziti dok ključ nije vraćen u kabinu.