Citiraj:
Autor orke
Svaki tjedan ispiranje felgi na posluznoj
|
Operem ja njega svaki tjedan na samoposluznoj (cijeli auto), svaki 2-3 tjedna operem temeljito i sam kod kuce miniwashem i rucnim pranjem. I jos obavezno kod svakog pranja (i onog u samousluznoj) naspricam felge onim Sonaxom da razgradi svu nahvatanu prasinu od kocnica.
Svejedno, nakon 2-3 dana na prednjim felgama se nahvata prasine od kocnica.
Kao sto je kolega Gabre rekao - znamo mi oprat, samo bi htjeli sprijeciti da se nakon pranja tako brzo nahvata na felge.
Ovaj Soft99 sto je spaceman predlozio mi se cini zanimljiv barem ono sto sam po internetu (YouTube) vidio.
Kako za cca. mjesec dana felge idu dolje (dolaze zimski kotaci) mogao bi im onda kada ih skinem priustiti takav tretman. Ionako uvijek prije nego sto ih pospremim na sezonski san kotace koje skinem temeljito operem.
Keramicke pakne otpadaju jer je auto jos 3 godine pod garancijom ( nisam siguran kako bi ovlasteni reagirao na neoriginalne pakne i onda me jos zaje... ako pod garancijom bude nekakvih problema sa kocionim sustavom).
A i ima 16k km, pa treba jos dosta vremena proci prije nego pakne budu zrele za zamjenu.