Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.09.2018., 21:31   #39032
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor vex Pregled postova
A gle, beba je dolazila, trebalo je nešto sa konkretnim prtljažnikom, kolica i stvari ne stanu u ništa kad pogledaš. Žena je samo rekla da hoće veliki prtljažnik . Nisam nikakav VAG fan, uvijek bi prije izabrao istočni proizvod, ali oni nemaju aute za poremećene umove lol. Kad sam smislio šta sve mora imati novi auto ( puno ks, dsg, awd ) seat je jedini imao u ponudi auto a da ne košta arm and a leg. Poor man RS4 eto ... Stavio čip, pravi sleeper.
Stanu kolica i stvari u svašta, samo komotnije je kad imaš mjesta za još štogod osim kolica i torbe za dijete Ja sam prije quattra imao clia, gdje je gepek smiješnih 260L, pa su unutra taman stala kolica i na njih torba od malog. Ostatak stvari naprijed na suvozački sic Sad sa 440L i stvarno dubokim gepekom je milina. Plinska boca je u rupi rezervnog, a u gepek stane doslovno sve bez ikakvih problema, i biciklić ili kolica, ovisi o potrebi, i kofer i velika sportska torba i torba od malca. I još se naguraju i 2 vrećice špeceraja .

Imaju kosooki takve aute u ponudi, al su uglavnom japan market only, tipa levorg spec b. Baš jedan obiteljski auto

Ja sam sad btw ganjao jednog allroada 2.7T u tip top stanju al moram kuću završit na proljeće pa mi je žena izbila tu ideju iz glave odmah, da odustanem na vrijeme od natezanja novaca za bespotreban auto, kaže zeleno svjetlo za još jedan auto može tek kad produžetak kuće bude pod krovom i unutra sve gotovo .