Citiraj:
Autor vex
A gle, beba je dolazila, trebalo je nešto sa konkretnim prtljažnikom, kolica i stvari ne stanu u ništa kad pogledaš. Žena je samo rekla da hoće veliki prtljažnik  . Nisam nikakav VAG fan, uvijek bi prije izabrao istočni proizvod, ali oni nemaju aute za poremećene umove lol. Kad sam smislio šta sve mora imati novi auto ( puno ks, dsg, awd ) seat je jedini imao u ponudi auto a da ne košta arm and a leg. Poor man RS4 eto  ... Stavio čip, pravi sleeper.
|
Stanu kolica i stvari u svašta, samo komotnije je kad imaš mjesta za još štogod osim kolica i torbe za dijete

Ja sam prije quattra imao clia, gdje je gepek smiješnih 260L, pa su unutra taman stala kolica i na njih torba od malog. Ostatak stvari naprijed na suvozački sic

Sad sa 440L i stvarno dubokim gepekom je milina. Plinska boca je u rupi rezervnog, a u gepek stane doslovno sve bez ikakvih problema, i biciklić ili kolica, ovisi o potrebi, i kofer i velika sportska torba i torba od malca. I još se naguraju i 2 vrećice špeceraja

.
Imaju kosooki takve aute u ponudi, al su uglavnom japan market only

, tipa levorg spec b. Baš jedan obiteljski auto
Ja sam sad btw ganjao jednog allroada 2.7T u tip top stanju al moram kuću završit na proljeće pa mi je žena izbila tu ideju iz glave odmah, da odustanem na vrijeme od natezanja novaca za bespotreban auto

, kaže zeleno svjetlo za još jedan auto može tek kad produžetak kuće bude pod krovom i unutra sve gotovo

.