Gle tko je to provirio iz radione
Hjao, čitam ova nadrkavanja i ne vjerujem oko čega se kolje tu u temi. Al ajd bar nešto pozitivno u svemu tome - skužio sam da moj Allroad ima feature sa bočnim zrcalom
Vezano za one feature siceva, to vjerujem da ima svaki auto koji ima el podešavanje siceva s memorijom. Kod nekih se modela čak sic sam pomakne nazad kad se ugasi auto da se lakše izađe/uđe. (recimo 10g star Dodge Caravan ima tu funkciju)
Automatsko zatamnjenje svih retrovizora je isto nešto što postoji već gro godina.
Recimo konkretno C5 Allroad ima sva 3 retrovizora takva, siceve s memorijom i automatskim podešavanjem po ključu, no ono što mi je posebno fora je da ima grijani volan i još veća fora grijanje stražnih sjedala.
Ono što je pomalo freaky je automatska nivelacija čak i kad je auto ugašen.
Citiraj:
Autor IcyTexx
Props za brzi karavan!
Nevjerojatno je da se dobije sekunda do 100km/h (4.9 vs 5.9) zbog AWD, iako krade nešto snage i dodaje mase.
Megane 4 RS ima 5.8sec s 280 konja (Jer je Reno benčmark svega  ).
A zanimljivo je vidjeti da BMW 430i ima 5.8sec s 50 konja slabijim motorom, a ubrzanje je isto i s xDrive i s RWD.
S3 pak, quattro automatik 310 konja, 4.6sec.
Zanimljivo je primijetiti koliko se razlikuju motori, mjenjaci, i pogoni, razlike mogu biti ogromne za slicnu konjazu na papiru.
|
Treba vidit kako mjere taj podatak tj koju ambijentalnu temperaturu i vlagu uzimaju kao nominalnu vrijednost. Često se desi da podatke sa papira teško potvrdiš IRL.