Citiraj:
Autor sakomako
Kada sam sa DCM prelazio kod Amisa čekao sam 6 mjeseci da me priključe jer im HT nije dozvoljavao ulaz u tel. centralu.
Bio sam 16 dana totalno bez usluge, kameno doba. I još mi nisu vratili novac za taj mjesec koji sam uredno platio.
Nema kazne za takvo ponašanje prema davatelju usluge, ali kada slučajno ne platiš jedan račun (do sada sve uredno plaćam) odmah kamata i ovrha pod hitno iako se znalo dogoditi da kurirska služba ne dostavi račun, pa ih onda moraš zvati da ti pošalju kopiju. To je sve počelo prelaskom na VIP.
Dakle to su sve stvari koje je trebalo regulirati zakonom, pa tako i zaštititi korisnike usluga.
|
Da pocnemo... Ako je telefonska centrala u vlasnistvu HT-a, onda je ona u vlasnistvu HT-a i nitko ne moze bez odobrenja HT-a raditi po toj centrali nista... Bili bi ludi da puste bilokoga tko se predstavi kao 'inzenjer iz Amisa' u centralu... Ovo je standardna praksa i za datacentre koji nude uslugu kolokacije servera - ne mozes samo tako banut u datacentar, vec te moraju evidentirati u bazi, imati sva potrebna odobrenja, izraditi ti karticu za ulaz i slicno... U onaj dio od 7-15 necu ulaziti, to je skroz do HT-a... Na kraju krajeva, ni ti ne pustas tehnicara bas u svoju kucu da ti slaze modem u 3 ujutro...
Ovo drugo - ako nisi imao uslugu 16 dana, lijepo slozi dopis i trazi smanjenje racuna ili refundaciju troskova... Meni su svaki put odobrili popust na racunu i B.Net i VIP i Amis kada sam im slao dopise...
Sto se zakona tice, postoji i zove se Zakon o obveznim odnosima... Imas ugovor sa operaterom i prouci koja prava imas po tom ugovoru... Ako smatras da su ti prekrsili prava u tolikoj mjeri da mozes traziti raskid ugovora, onda trazi raskid ugovora i otidji kod drugog operatera... Nadji nekog frenda odvjetnika da ti pomogne srociti dopis...