Tema: Iskon
View Single Post
Staro 29.09.2018., 01:27   #5123
karabaja
The Zappa

karabaja's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Katastrofa im je kampanja s tom Ninom. Žena je iritantna za pop*zdit + ne možeš, upravo sam skužio, provjeriti cijene za lokaciju bez Iskon Mobile tarife, nego 'Nazovi Ninu'. Taman posla!

Još jedna stvar. Ne žele promijenit adresu za dostavu računa kod Iskon Mobile usluge na onu koja je navedena pod 'adresom pretplatnika' bez slanja osobne. Brate mili!!
Naime, bio sam tražio da mi pošalju SIM-karticu u Vukoyebinu Donju bb, jer sam tamo bio preko ljeta privremeno.
Sklopio ugovor sa svojom adresom (bez osobne, sve e-mailom) i zamolio da mi pošalju na adresu poštanskog ureda SIM karticu. Sve uredno stiglo za par dana. KAD, nema računa za srpanj. Nema ni za kolovoz. Šaljem upit, gdje li je. A, ekipa uredno šalje na adresu koju sam naveo za (jednokratnu) dostavu kartice što sam uredno naglasio. Srećom, poslali mi u PDF-u. Račun adresiran tamo gdje sam tražio samo dostavu, a gore desno u računu uredno moja adresa u ZG pod adresom pretplatnika. Kažem, ljudi, dajte šaljite mi račune na adresu pretplatnika koju imate i koja je uredno navedena na računu, ali neće. Kaže, pošaljite osobnu e-mailom. Taman posla i to da ću im ići skenirati osobnu. Koja je procedura za raskinuti ugovor? Isto šaljem mail na prodaja@iskon? Prije bi se ranio u nogu sad nego im išao skenirati osobnu i slati e-mailom.
Sunce im njihovo. Imam dojam da tamo radi grupa petnaestogodišnjaka kojima su šefovi dvadesetpetogodišnji hipsteri. Kakav firma, kakva organizacija.

Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 29.09.2018. u 02:57.
karabaja je offline   Reply With Quote