Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.09.2018., 15:11   #38997
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Kak si ti smiješno uporan lik u svojim teoretiziranjima. Pa što ti misliš da svi voze samo i isključivo 318i/318d? Standardna oprema se RAZLIKUJE od motora do motora, sa jačim motorom je uvijek išao poprilično bogatiji paket SERIJSKE opreme.
Gabre ti je lijepo napisao da je to bila normalna stvar u autima usporedivim sa Safraneom, a ne sa fiat unom, samo očito je to teško shvatiti kao i neke druge stvari kao ove debilne predrasude o tome zašto netko kupuje bmw i kakav kupuje... Ja ne znam otkud onda toliki auti visoke klase u Hr, kad svi kupuju tek toliko da kupe te 'osnovne' modele bez ikakve opreme
A6 od mog buraza je plaćen 600.000kn 2006e, kumov 740d 940.000kn 2013e, sad mu je bratić uzeo 420d u M-u cijeli, za skoro pol milje, starci njegovi s350d 4matic za milju, itd. A 'grad' od 20.000 ljudi sa svim općinama skupa. Da ne spominjem čeg sam se nagledao u dubravi u dva mjeseca sad preko ljeta što sam stanovao tamo zbog bolnice i klinca, što se voznog parka tiče...
A ti sumnjaj i dalje i naklapaj kakve tko aute kupuje i što ima u osnovnoj opremi auta od nekoliko desetaka tisuća eura pa nadalje...
Ja mislio da pričamo o periodu prije 20-ak godina, kad ovdje odmah neke 2006. na novije. Kad se napokon odlučiš na vremenski period o kojem pričamo, javi.

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Ima jedan fiČr koji je meni osobno totalno kul, a to je automatsko otvaranje gepeka, pretpostavljam na ključu se zaklika. Prvo sam mislio da je preseravanje ali kako
u zadnje vrijeme imam pune ruke vrećica, obleke stvarno bi mi dobro došlo tako nešto. Da, da, ok znam da su švabi to imali u serijskoj opremi još od igmana '41 ali eto....
Ima jedan problem s tim sustavom, nikad ga ne smiješ pretrpati (što smo inače riješili na način da smo samo zakucali vrata gepeka).

Ako se vrata ne mogu glatko zatvoriti, vratit će se nazad (a ručno ih ne smiješ zatvarati, koliko znam)

Sprdali su se s time u Grand Touru

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote