Citiraj:
Autor 1v@n
Ma sve 5, ali taj auto skoro sigurno nije kupljen u RH. Ako i je, onda takve možeš nabrojati na prste jedne ruke za vrijeme cijele produkcije E46.
Ovdje se BMW kupuje jer je BMW, a doplate su rijetke.
Ovo što si nabrojao, 2 i 4 možda tek F30 ima u standarnoj opremi, iako i to sumnjam.
Nije bila rasprava o tome imaju li to auti na dugom skupom spisku dodatne opreme, nego o tome što je Gabre spomenuo u kontekstu sasvim normalne stvari u autima u to vrijeme.
|
Kak si ti smiješno uporan lik u svojim teoretiziranjima. Pa što ti misliš da svi voze samo i isključivo 318i/318d? Standardna oprema se RAZLIKUJE od motora do motora, sa jačim motorom je uvijek išao poprilično bogatiji paket SERIJSKE opreme.
Gabre ti je lijepo napisao da je to bila normalna stvar u autima usporedivim sa Safraneom, a ne sa fiat unom, samo očito je to teško shvatiti kao i neke druge stvari kao ove debilne predrasude o tome zašto netko kupuje bmw i kakav kupuje... Ja ne znam otkud onda toliki auti visoke klase u Hr, kad svi kupuju tek toliko da kupe te 'osnovne' modele bez ikakve opreme

A6 od mog buraza je plaćen 600.000kn 2006e, kumov 740d 940.000kn 2013e, sad mu je bratić uzeo 420d u M-u cijeli, za skoro pol milje, starci njegovi s350d 4matic za milju, itd. A 'grad' od 20.000 ljudi sa svim općinama skupa. Da ne spominjem čeg sam se nagledao u dubravi u dva mjeseca sad preko ljeta što sam stanovao tamo zbog bolnice i klinca, što se voznog parka tiče...
A ti sumnjaj i dalje i naklapaj kakve tko aute kupuje i što ima u osnovnoj opremi auta od nekoliko desetaka tisuća eura pa nadalje...