Citiraj:
Autor jopis
To je rijetka stvar, a vrlo korisna, isto kao što masa hatchbackova od 2000e na ovamo ima ugrađeno automatsko paljenje zadnjeg brisača kad ubaciš u rikverc. To su starci imali na novoj corsi 2002e, a auto ne da je bio osnovni model, nego -osnovni  , al takvog je stari htio, samo da bude novi za drljat po gradu i što jeftiniji a da nije troklipac mlinac.
Napravi (sklepaj) neki senzor pa pošalji proizvođačima za ideju masovnu proizvodnju. Odlična stvar
Avantime je stvarno bezvremenski auto, ali sklepali su oni imho i pravovaljanog nasljednika, ovaj zadnji espace je na dobrom tragu 
|
da, moj isto ima tu foru sa zadnjim brisačem i totalno je kul, ali sjećam se da je to i frend na corsi imao tu-negdje-godišta.
isto tako nešto što bi mi užasno falilo, a brojni auti nemaju - smanjivanje brzine prednjih brisača prilikom brzine ispod 7kmh brijem - ergo kad stojiš na semaforu.
zadnjeg espace-a paris initiale sam se nagledao nebrojeno puta i svaki put se nagledavam ponovo jer je jednostavno prelijep komad vozila.