View Single Post
Staro 24.09.2018., 11:32   #432
M.Vlahovic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Zna li netko moze li se naruciti da paketi stizu u odredeni postanski ured kao poste restante?
Pitao u mojoj lokalnoj posti, kaze moze jedino u Branimirovoj a to mi pak opet ne pase jer je daleko.
Htio bih izbjeci ovo cekanje par dana od "pokusaja dostave" na adresu do podizanja na posti jer i tako postar nikad ne pokusava osobno meni ostaviti, i bolje bi mi pasao drugi postanski ured koji mi je usput, a ne ovaj pod koji spadam jer moram 2km dalje ici s puta.

Jos me zanima ako netko zna, za vecinu paketa mi pise delivered na aliexpresu, a za neke jos ne iako je proslo puno vremena, a nisam vise siguran jesu li stigli ili ne jer narucujem puno istih stvari a nisam pratio po broju posiljke i bacio pakiranja. I sad ne znam jel to negdje zapelo izgubilo se, ili je dostavljeno a da nije zavedeno u sustav. Kako bih ja to mogao provjeriti osim mozda da pitam na posti jel imaju kakve informacije o tom broju posiljke? Ne bih se htio zaliti na nedostavljenu stvar kinezu ako nisam siguran da je stvarno tako.

Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 24.09.2018. u 11:38.
M.Vlahovic je offline   Reply With Quote