View Single Post
Staro 23.09.2018., 18:01   #618
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa ono baš zato što je 2018ta i prilično smo svi malo skučeni sa parama davat preko 2soma za kenjaru herself i još pitaj isusa koliko za radove oko nje (mislim da 4-5k nije pretjerana procjena) vs. 500kn all keramik monoblok i jedna rupa.

mislim znaš i sam kak zgleda moja kupaona, a i vidi se na zadnjoj slici prethodne stranice u ogledalu... ništa ružno, nazadno, plastično nego fino ukomponirana šolja.
Nes ti radova. Jedna ploca knaufa, kvadrat i pol plocica i 5 kila ljepila. Brat bratu 300kn ili sto eura sa majstorom.

Primijetih da vi sa indukcijama imate problema naci dobru tavu za palacinke. Apsolutno preporucam copper stone legend tave iz top shopa, sve, ima i za palacinke. Nisu aluminijske nego celicne, s vanjske strane je emajlirano a s nutarnje materijal bolji i od teflona i keramike. Imam dvije godine vec njih par komada i nista im nije. Klize kao i kod prvog dana a da ne pricam o sposobnosti zagrijavanja s obzirom da nije ono smece naljepljeno na aluminij nego celik.

Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 23.09.2018. u 18:11.
m4dm4n je offline   Reply With Quote