hahaha, a ja navracam zbog kopije i sraleta. Srale dugo ti je trebalo da se javis. Pa sta si sve prodo?
@kopija
Pa kako nasjedam kad kazem zivi bili pa vidjeli
P.S. I zlato je pocelo pokazivat znakove zivota, tak da... bi moglo po tvojoj prognozi.
Da nisam ja i jos par pojedinaca tu i tamo pisali vjerojatno bi obrisali ovaj mining forum.
A interesantno je da ce se sad kak bude pocelo rast (ako bude) opet pocet javljat ljudi.
Ja pisem u doba krize, sad kad krene gore (ako krene) meni nece biti interesatno i vjerojatno se necu toliko javljat, zato uzivajte.
@dakky
Imas i open source botove, no sa svim tim botovima treba uzet onaj koji je najsigurniji, ne u smislu trgovanja, nego u smislu da ti netko ne popali pare. Eto pa ako zna tko i koristi neki i na njemu drzi XXXX$ i to barem vise mjeseci nek nam predlozi, ja sam isto spreman uci u to.
Drugi problem bota je ako je on statican, odnosno ti nista ne podesavas, neznam dal takav postoji, ali taj nebi uzeo. Uzeo bi onaj gdje ja odredim kako da trejda. Recimo za Forex trejdanje ima tool Metatrader i na njega okacis neki bot koji automatski trejda, dali nesto takvo postoji za Cryptocoine?
@fikimrcina
Reci, evo tehnicka analiza od velemajstora:
https://www.coinigy.com/s/i/5ba5c72d86d11/