Citiraj:
Autor Vuco
Ako pušta membrana, ulazi plin u usisnu granu, što bi sigurno moglo utjecati na zaletavanje u leru.
Po meni, prvo vidjeti zašto je niski tlak javilo. Kako kaže kantonac, može biti isparivač, filteri ili nekakvo začepljenje cijevi (rijetko, ali hej).
Osobno mislim da je za sve Valtekoidne injektore (original ili dobre/loše kopije) 30 000km maksimum.
Jopis, ako hoćeš, možeš mi poslati svoje settings-e (*.ost fajl) i eventualno ako ti se da osciloskop fajl ako imaš koji u vožnji, po mogućnosti dok si vozio i na plin i na benzin.
Nuni nije loš serviser, ima znanje, samo mu fali vremena. Npr. meni je napravio kalibraciju mape u 5minuta, ali je stavio da mi ubrizgava i benzin uz plin (to je bilo njegovo rješenje uz novi softver i nove filtere). A realno, injektori su bili krivi. Sa dodatnim gorivom je samo poremetio mape.
|
A rekoh već, najradije ne bih ništa sam previše čačkao zbog gare, nek se oni zaj s tim dok je još gara na snazi, ali vidjet ću još, ak mi vrag ne da mira
Settingse ti naravno mogu poslat a za osciloskop fajl moram prvo pribavit laptop sa ispravnom baterijom

, i na mom i na burazovom je mrtva, a s produžnim kablom ne mogu vozit

Kad je Adnan (Nuni) tamo, drukčije se radi i obavi posao, što se tiče problematike i servisa, ostatak ekipe je očito više specijaliziran i orijentiran na ugradnje.