Citiraj:
Autor medo
Eee, mobilni barton 2500 je kod mene radio na 3200 ako se dobro sjećam (FSB 100->133MHz) i mogao sam peći jaja na njemu  Tad sam imao GeForce3 Ti200 i da to je jelo malu djecu
Ali onaj prvi Duron je imao puno veći utjecaj na moju generaciju. Nakon one neimaštine s kraja 90-tih kad su ljudi masovno ostajali bez posla u vrijeme kad su došli tada procesorski vrlo zahtjevni DivX-i i 3D igre bili smo GLADNI procesorske snage, pogotovo oni koji su na faksu radili u AutoCADu i SolidWorksu npr.
Tu dugogodišnju agoniju je prekinuo AMD i doslovno nam poklonio daleko najbrži procesor koji smo ikada imali doma. Prvi puta nakon predugo vremena smo opet komotno mogli sve bez da Intelu iskrcavamo cijelu plaću samo za procesor.
|
da, moj je isto bio bolesno klokan na nf7-s 2.0 (jedna od najdražih matičnih uz asus p5b/p5q).
još sam imao i onaj cooper shield za te amd-ove, kuler je bio frmaltejk vulcano 7 sa onim svojim senzorom kojeg sam zabio u fin-ove da se sam kontrolira, glasan na max u vražju mater, ali neću nikad zaboraviti kad sam ga kupio... prvo sam ostao fasciniran veličinom, valjda tada većeg kulera nije bilo, onda sam nazvao frenda jel ima sekundu da mu pokažem nešto, došao iz dućana do njega i reko gle ovo (isto computer head kao i ja) i faca totalno zbunjenog čovjeka - šta je to?
@medo... to su bili prvi modding dani kada sam na gainward ti200 golden sample nakalemio stock amd cpu kuler... e to je bilo 3slot, ako ne i 4slot hlađenje