View Single Post
Staro 18.09.2018., 12:34   #47
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
sve pet

i ja volim odigrati bilo koji nastavak half-life-a jer je jednostavno igra zanimljiva i igriva.

a i volio bih neki novi nastavak. ali koliko vidim niš od toga

Nažalost, nastavak u kvaliteti u kakvoj su bili svi dosadašnji dijelovi, ekspanzije i epizode nećemo vidjeti jer je velika većina scenarista i developera otišla ne samo iz projekta, već općenito iz kompanije. S obzirom da Valve puca na kvalitetu, ne vjerujem da bi ikada (barem dok novac teče na sve strane) izbacili npr. Half-life 3 koji bi razočarao fanove, tako da im je lakše da uopće ne pričaju o mogućim nastavcima. Mislim da su i oni sami svjesni da nemaju kapaciteta za napraviti dovoljno kvalitetnu single player igru, a uz to - danas se većina zarade svodi na online igre i usluge i nisam siguran da li bi im se isplatilo ulagati desetke ili stotine milijuna dolara na development i reklamu da bi izbacili single player iskustvo sa nekom usputnom multiplayer komponentom. Vjeorjatno bi na kraju imali neku zaradu, ali po meni mislim da su shvatili da im je lakše u 2-3 godine usmijeriti snage na nekoliko projekara nego radit iisključivo na jednoj igri. Još ako misle bazirati nastavak na novom kućnom engine-u trebat će im i duže.

Negdje na internetu se može naći scenarij za epizodu 3 od službenog pisca, ali bez službenih likova jer to ne smije objaviti s obzirom da je zaštićeno djelo Valve-a, no ipak se može bez problema shvatiti na koji način bi se završila Epizoda 3.

Edit: ako se nekome da čitati

https://www.polygon.com/2017/8/25/16...-laidlaw-valve

Zadnje izmijenjeno od: Morpheous. 18.09.2018. u 12:43.
Morpheous je offline   Reply With Quote