View Single Post
Staro 18.09.2018., 06:53   #6006
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ljudi sta je ovom Vitaliku doslo, dosad smo slusali kako je ETh super, najbolji, bolji od BTCa, najbolji od svih.

A sad slusamo.
Eth je spor, predugo to traje, preskup, cijena Gasa za koji su vezane transakcije ponekad je prevelika pa nevalja, mnogi onda niti ne koriste network. Sto znaci da ima ogromnu rupu. Prica Vitalik o Ethereum 2.0 koji ce biti bas kao EOS. Dragi Vitalice sa leadera si postao follower, nebi me cudilo da je on na 1400 dumpao svoj ETH i otisao na hawaje, traje ovo njegovo updejtanje systema koji ocito nevalja kada Dappsi jure na druge chainove, je sporo. U octobru testner, pa onda pod kraj a vjerojatno pocetkom nove godine ETh ce napraviti taj constantipole updejt sa 3 na 2 ETH ako me terminologija sluzi. No to nije ETH 2.0 ....

Dok dodje ETH 2.0 ETH bi mogao iskrvarit... ja polako trazim alternativna rjesenja da pretocim svoj ETH u neke altcoinove, svi krvare pa mi je dosta tesko, ali sigurno neide all in u jedan kos kao sto sam vjerovao ovom ETHu

I ne pricam ovdje o tome sto on krvari, sto mu cijena pada, nego cisto jer vidim, odnosno citam da se sa drugim coinovima nesto desava a sa ETH nista, osim ovog sa 3 na 2, koji ce doci tamo kraj godine, onda se mozda prije toga vratim u ETH.

A sto cete vi napraviti?