Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.09.2018., 22:27   #38577
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Grešku si napravio, poliranje mora ići prije svega, a onda sve ostalo.

Nisam želio raditi poliranje. To planiram kroz 1-2g ako ga ne budem mijenjao (RS ili neki Mondeo ST nešto)

Sa time da razlog zašto nisam polirao jest zato jer sam cijeli auto praktički ofarbao sve na novo. Nakon onog sudara kada sam morao vrata farbati, sada nedavno mi je netko prešao sa ključem po vratima + blatobranu zadnjem, a netko me i ogrebao nježno naprijed, pa sam iskoristio priliku da tvornički prednje blatobrane koje nisu bili uravnoteženi ...ofarbam.

Tako da manje više sam sve nanovo farbao, i onda mi nije bilo smisla polirati nakon 1g...ovo je bilo čisto više za gušte, a kroz 1-2g ako ga ne mijenjam ide poliranje + keramika..

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova

Sviđa mi se tvoj ukus, imam istu naljepnicu na svojoj Mazgi:

Hehehe, to to..imam ih još 2 ili 3 u ladici, budem ijenjao ovu jer se malo odlijepila

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Svaki lak ima više ili manje svirlova, čak i dosta salonskih vozila ima svirlove jer ih brišu svakakvim krpama. Da ne govorim o autima koji su vani non-stop...

Ima swirlova, svaki auti ih ima koji god je parkiran vani...kada je došao RS, odmah sam vidio crte i swirl na autu kojeg preuzeli.

Osobno me boli briga, vidio sam crte na autu za koje znam da nisu nastale prirodnim putem, ali ako se budem brinuo oko svega toga, radije ću auto zapaliti..

Poliranje bude išlo, ako ga ne budme mijenjao kroz koju godinu...
X-Plosiv je offline   Reply With Quote