Citiraj:
Autor jopis
...Spojim sam kod kuće na laptop (imam origigi kabel i dijagnostiku za EG sisteme), prenizak tlak u sistemu, jedina greška.  .
|
Koji plinski sustav imaš? Koje dizne, naziv i tip?
Ak ti mjeri prenizak pritisak, a dizne začepljenje, možda nije do dizni, jer senzor tlaka plina je između isparivača i dizni. To bi onda vuklo na isparivač. Meni se ista stvar događala, al sam po preporuci provjerio el. Ventil na boci. Na dosjedu klipića je bilo puno metalne prašine koja je blokirala protok plina prema isparivaču.
Lako se rastavi, zatvoriš plin na boci, skineš špulu, i odšrafiš nosač špule u kojem je taj klipić.
Filter plinske faze mijenjaš redovito?
Koliko ti mjeri tlak plina? Da možda sam sezone nije krepao?
Citiraj:
Autor jopis
Ne može kod nas puno toga proći a vani se skoro sve može atestirati, od svjetala, auspuha, zatamnjivanja stakala, do većih zahvata po motoru, ovjesu i kočnicama.
|
Istina, al vani to platiš, nema kod kod nas, prvo dio mora biti homologiran, izjava onog tko je ugradio itd.
Prije par godina za 50eura sam kupio u Sloveniji za Punto1 angel eyes svjetla s lećom, oba, bila par dana na autu od Slovenca. Pitam kak tak jeftino prodaje, veli zaustavila ga policija, nemaju atest svjetla pa dobio kaznu, rasrdio se i prodaje ih samo da se riješi toga
Citiraj:
Autor jopis
Da li i dalje prolazi kretenska fora kao prije 10ak godina sa potvrdom od doktora o klaustrofobiji i nevezanju shodno 'oboljenju'? Znam masu pacijenata koji su to izganjali a nemaju veze s klaustrofobijom, samo dobrog doktora -.-
|
Iskreno, s tim sam se jednom susreo, al bilo je stvarno opravdano izdano. Ne ulazim u tuđe zdravstvene probleme ak imaju važeći papir
Citiraj:
Autor jopis
A za pacijente što pričaju na mobitel 99% vremena u autu i onda kad ih se uhvati i ide kaznit a njihova spika nisam majkemi, odradio uvid u mobitel i popis poziva i nakon toga instant zapljena mobitela i masna kazna. Sve većinom teški biznismeni s mobitelima od soma eura a za bluetooth od 150kn se nema 
|
Da ,istina. Al ne mora čak niš kupovati, slušalice s žicom dolaze u kutiji