View Single Post
Staro 13.09.2018., 03:55   #1073
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Omron još uvijek proizvodi releje, mikrošaltere itd.jesi kad servisirao kakvog miša?
Ja nedugo moj 10g stari trackball koji se još uvijek svaki dan koristi i dobio je omron switcheve.
Nego, možda me sjećanje vara, ali čini mi se da je moj orchid bio glatko crni PCB.
Možda su ih u više boja radili?
Prva vijest! Ali znaš što kažu, svaki dan naučiš nešto novo Doduše, ne pamtim kad sam zadnji put operirao nekog glodavca... Iskreno, imam ih toliko (svih vrsta i sučelja) da nije bilo potrebno. Imam čak i jednog koji je izložen na polici, Primax Rainbow serija, plave je boje u originalnoj ambalaži i nikad korišten (mehanički, sa serijskim COM sučeljem)

Za Orchid nemam pojma... Može biti, svaka je kartica imala različite revizije i pod-verzije. Stoga je moguće da je neka druga serija bila crne boje...

Nego, u vezi Pentiuma 133...

Zabavljao sam se sa Voodooicom i eksperimentirao sa raznim naslovima

I onda mi je nešto palo na pamet - idem probati Half Life. Jer zašto ne? Iskreno, očekivao sam da cijela igra bude zapela & srušila Windowse, ali ne - radi OK na nekih 25FPS u prosjeku, sasvim solidno za ovakav hardver!

A vratio sam se i Lari Croft ... Tomb Raider 3 sad radi odlično, sa vrlo impresivnom brzinom! Još jednom podsjetnik na to koliko je Voodoo2 bio ispred konkurencije u ono vrijeme (čak i slabiji, 8MB model)
  Reply With Quote