Citiraj:
Autor estugarda
Ima tko iskustva sa R56 Mini Cooper-om?
Cura navalila da hoće minija kupera. Išao sam danas, čisto informativno, po lokalnim salonima rabljenih. Da vidim kak to čudo izgleda i kakav dojam ostavlja. Plan je bio da napravim i probnu vožnju, ali auto mi se zgadio čim sam sjeo u njega. Prvi je bio najjeftiniji u ponudi; Cooper D iz 2007 sa 148000km. Izgledao je vrlo uredno i u skladu s tom kilometražom. Na oko. Na opip totalno druga priča. Mislim da nije bilo komada plastike u autu koji nije vrlo glasno škripio na najmanji dodir. Plastika je uglavnom skroz tvrda, a i kad nije onda pleše. Sve se zapravo klima i škripi. Teško je reći što više. Velika meka plastika klika ispod vjetrobarana i uz to još i pleše 5-10 mm. Brzinomjer pucketa. Ona ispuna od tvrde plastike na mjestu suvozača je klimava. Kompletna vrata škripe. Središnja konzola. Naslon na ruku. Čak i vjetrobransko staklo. OK. Mislio sam; rastureni primjerak. Sjednem u Clubman iz 2009. i opet ista priča. Sjednem u Coopera iz 2012. u drugom salonu i taj škripi. Tu sam izgubio volju.
WTF? Nije li MINI kao premium tog segmenta!? Kladio bih se da sam u nekoliko recenzija čitao da ima kvalitetan interijer.
Ne kužim.
Ne vjerujem da su baš sva 3 u koje sam sjeo bili toliko razvaljeni i na isti način...
|
Što ne kužiš? To ti je retro. Tata kvaliteta za modno osvještene hipstere s bogatim roditeljima.

Kupite Polo ili BMW1 ko normalan svijet.