Citiraj:
Autor Guls
Zašto iza mene ne ostaje oblak dima?
Pošto jesam u dizel branši, sigurno nije ostao "oblak dima" kad si ga stisnuo, nego se malo zadimilo i prestalo. Ovi problematični se dime u nevjerojatnim količinama i pri najmanjem dodiru na gas... fućka mi se ako se zdimiš na sekundu, dok ja prođem iza tebe to se već rastjera okolo.
|
Ti govoriš o čađarama na kotačima kojem su motori uslijed eksploatacije i neodržavanja ne pokojni, nego vrijede težinu u otpadnom željezu. Ja govorim o redovno održavanom autu koji je kupljen kao nov i kojem se noću vidi oblak dima kad se stisne gas do daske na svjetlima auta koji se vozi iza tebe. Tehnološki je takav kakav je, u doba kad je proizveden je bio zadnji krik tehnike, danas je živa primitiva jer nema CR i DPF.
Starci mi imaju šest godina star dizel sa Euro 5 normom koji nema mirisa kad radi niti ima čađe na auspuhu, a o nekom dimu kad se stisne gas nema govora.
Citiraj:
Autor net
Negleda se euro norma, već samo co2 i vrijednost auta u vrijeme proizvodnje uz deprecijaciju.
|
Znam. Kao što rekoh, vozim 17 godina star auto, Euro3 norma, 96 kW, 4x4 pogon, troši oko 9,5 litara po gradu, CO2 nemam pojma koliko ispušta, ali vidim koliko troši goriva, ne plaćam porez na auto jer je stariji od 10 godina. Umjesto da me država potakne da kupim neki auto star do 3 godine, sličnih ili boljih karakteristika (jer neću kupovati slabiji auto ako baš ne moram), država se hoće naplatiti za CO2 (koji je sigurno manji od mojeg trenutnog auta), hoće se naplatiti za cijenu auta (4x4 pogon/automatik/dizel/karavan/dobar rezultat na NCAP testu sužava listu potencijalnih auta i tu govorimo o autima koji u Njemačkoj koštaju oko 25-30 tis. EUR kad su tri godine stari), hoće naplatiti i porez na auto je je mlađi od 10 godina...
Ma nema šanse da ću državi dati još cca. 10 tis. EUR trošarina zbog uvrnute logike da ja, eto, imam para da kupim luksuznu krstaricu, pa mogu platiti i trošarinu.