View Single Post
Staro 08.09.2018., 01:35   #1037
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor dtr Pregled postova
jel trebaju možda kome p2 komponente?
Gigabyte 6BXE
PII 350, fsb100, uredno radi na fsb 133
2*128mb 133mhz rama
asus V3800/16/pur, tnt2, 16mb, ali baca artefakte u dosu

imam jos i
cel 333,
64mb 100mhz ram
zvucna i modem
Uf, Slot-1 ... moj apsolutni favorit! Koliko sam samo zabave imao sa svojim PII 350MHz, ne mogu ni opisati! Iskreno, da ih već nemam toliko puno odmah bi ga uzeo. Ali ovako ostavljam komplet nekom drugom. Samo molim te obećaj da ne bude završio na otpadu!

Nego evo, Pentium 133 polako napreduje @Chuxonja. Da samo znaš koliko mi je glavobolje zadala matična, bio sam gotovo siguran da je odapela. Ali ne, samo je trebalo flashati BIOS novijom verzijom. I to za model ATC-1000+ (ovaj je ATC-1020) jer originalno 1020 izdanje ne podržava modernije funkcije poput "Passive Release" i/ili diskova većeg kapaciteta. Tako da kad sam mu stavio 20GB Western Digital & SCSI kontroler, sve je pošlo naopako

Jedino što žalim je PCI grafička... Naime, imao sam jednu svoju grafičku, prvu seriju Matrox Millennium (PCI izvedba), koja se nažalost pokazala neispravnom. A kako su sve grafičke koje imam AGP i/ili PCIe, morao sam mu vratiti onu tvoju, S3 Trio64V+ sa 2MB memorije. Iskopao sam neku staru Voodooicu za koju sam također poprilično siguran da ne radi, ali budem probao... Iskreno, nemam previše opcija, jer mi je S3 najbolja PCI grafička koju imam. Mislim da sam time sve rekao Sve druge su Trident ISA & njima slične sa 1MB VRAMa.
  Reply With Quote