Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.09.2018., 21:49   #38354
MarioR
Banned

Datum registracije: Jul 2018
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
vidi se koliko si svijeta vidio. Ja da idem gradskim prijevozom do posla, trebalo bi mi sat i pol ako ne i 2 sata. Jedno 4 presjedanja i pjesacenja unutar tih 2 sata jedno pola sata. U JEDNOM SMJERU.

Autom 20 - 25min, u guzvi 40

Ne zive svi u centru zagreba da imaju tramvaj i autobus ispod nosa. Maknes se 20km od metropole i jebao si jeza.
To što živiš u Kanadi ne znači da možeš srat ljudima koje ne poznaješ da nisu vidjeli svijeta. Dapače, moj otac je radio vani pa sam živio (da, živio a ne turistički putovao) redom: Alžir, Tunis, Maroko, Rusija, Francuska.
Moj se osvrt odnosio na ljude koji žive u Zagrebu. Gradu zagrebu.
Kad već živiš vani (civlilizirani dio svijeta, uvjetno rečeno) onda znaš da je tam normalno da ljudi putuju u grupama na posao (autom) a da je javni prijevoz poželjniji ako je dostupan. Samo kod nas svi moraju po jedan autom jer smo takav narod. Badže u svojim autima.
Kanada je specifična, veće su udaljenosti. Frend koji radi u Kanadi veli da mora imati auto. A koje su to udaljenosti u Zagrebu? Pa probaj po špici proći s jednog na drugi kraj. Pa evo sad i dok su radovi treba ti pol sata za dvije ulice u centru.
MarioR je offline   Reply With Quote