Iz sat vremena snimanja vožnje Zagrebom, nabralo bi se barem 10 minuta prolaska kroz crveno, idiota, ljudi bez ikakve kulture i svijesti da nisu jedini na cesti.
Danas Kvatrić-Arena-Kvatrić sam nabrojao 5 prolazaka kroz čisto crveno (jedan lik u Caddyju iza mene me je komotno zaobišao nakon što sam stao na crveno i prošao je kroz raskrižje). Ljudi su zbunjole kod rotora oko Arene - dvije ulazne trake, dvije izlazne pa uđu iz lijeve, kruže po sredini i iz čista mira naglo izlaze u skroz desnu traku - skoro me je smaknuo neki deda, da nisam preventivno nagazio na kočnicu, skucao bi me. Ja sam se ukopao, a on mi prođe pol metra ispred auta i niti ne skuži. Žena na Slavonskoj u lijevoj traci vozi 50km/h, stvara ogromnu gužvu jer stavlja maskaru na trepavice lijevog oka, nisam mogao vjerovat kad sam prošao kraj nje u desnoj traci i vidio što radi. Profi biciklisti upadaju na rotor kod Remetinca iz smjera Arene, skoro su bili krivi za lancani sudar jer su odlucili rukama zaustavljat aute u rotoru nakon sto su napravili ogromnu guzvu. I onda nekoliko slalomaša i rejsera koji izigravaju baje...
I sve to u sat vremena. Glavno da policija zaustavlja na dobro znanim mjestima. Da samo sjednu u neoznacen auto i kaznjavaju takve stvari, popunio bi se proracun samo tako i mozda bi slucajno bilo neke koristi jer se za prolazak kroz crveno gubi vozacka.