Mene smeta to što, ako netko ima imalo love odmah je ovakav i onakav a ako si siromašan onda si svetac. A kladim se u svoje lijevo jaje i desno oko da sveukupno nesreća što bude vezanih za obijesnu vožnju, nesreće pod utjecajem alkohola, prekomjerne brzine ili čiste nepaženje bude u autima jeftinijim od 30k eura. Neka se uzme godišnja statistika automobilskih posljedica za 2017.godinu sa smrtnim posljedicama i/ili teškim tjelesnim ozljedama pa da vidimo. Evo da pomognem :" 2017. godini, prema prethodnim podacima, dogodile su se ukupno 34.222 prometne nesreće, što je 4,5% više u odnosu na 2016. godinu. U tim nesrećama smrtno je stradala 331 osoba (+7,8%), 2.728 je zadobilo teške ozljede (-0,7%), a 11.768 lakše tjelesne ozljede (-0,7% u odnosu na 2016. godinu)."
Je li kriv AMG RS nešto ili nepažljiv i/ili neodgovoran čovjek.?
Ja znam da boli zavist i maltene se jedna čeka da netko s lovom napravi sranje da bude orgijanje, i to govorim za svuda u svijetu ne samo tu. Ljudi se osjećaju bolje jer "eto mu sad, kad ja ne mogu neka ni on/ona nema sad".
Možete se vi postaviti na trepavice ali činjenica je da, preko 60-70% su krntije stare preko 8 godina vrijednosti do 15k eura.
I tu priča staje, sve ostalo je ono što sam naveo. To je to od mene na tu temu.

P.S. ja sam bio zakinut da kao mlad vozim auto preko 102 konja ili koliko već a nisam napravio niti jedan prekršaj. Diskriminacija!