Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.08.2018., 11:12   #38055
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Offtopic: evo iz iskustva mogu dati primjer gdje me jedan dečko prevario preko njuškala za 3000 kn, našli su ga ali kako piše u rješenju da parafraziram "... nemogućnost naplate šteta radi teškog imovinskog stanja i poremećenih odnosa u obitelji itd..." znači novce ne mogu dobiti nazad.
Štiti zakon i siromašne, pogotovo one koji nemaju ništa i ništa im se ne može uzeti, prođu maltene nekažnjeno. Tako da, treba biti upućen. Izvlače se i jedni i drugi jer nam je pravosuđe u krasnome k... i to je po meni najgori segment naše države, daleko.
Ontopic: koliko je ljudi poginulo zadnjih par dana isto zbog neprilagođene brzine i prelaska u drugi trak ( ako se ne varam ) pa nema orgijanja po medijima.
Smeta me to što, i sam vozim brz auto, nedaj bože da mi se nešto dogodi, samo jer imam ok auto da će biti javni linč bio ti kriv ili ne. To fakat nije ok, trebaju imati isti tretman vozio ti Fiata Pandu ili C63 AMG i bok. Nije auto kriv, kriv je čovjek u 100% slučajeva.
Ajde jedno pitanje: da recimo netko od vas vozi Ferrari i netko se u vas zabije s Jugićem, znači prođe na crveno i zabije se u vas na križanju. Što bi pisalo u novinama i tko bi ad hoc bio kriv, baš me zanima? I kakvi bi bili komentari?
burmuz je offline   Reply With Quote