View Single Post
Staro 29.08.2018., 08:42   #5966
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Hmmm, neznam sad za tocnost postova, jer mislim da su moji uvijek tocni, jer u njima se nista ne predvidja, vise manje su entertainment karaktera i uvijek nekoga iziritiraju, hehehe

A sto se tice vukova sa wall streeta i whaleova, pa evo tu smo ili mozda na drugom forumu sam citao jednog whalea sto kaze, pa gle, BTC skocio 10%, to ti je 100$, na 1000 BTC to je 100 000$, wow u samo jednom danu.

Whale da bude whale mora drzat taj BTC i drzi ga on i ceka, ili je procitao to misljenje drugog whalea pa su ga nazvali vukovi s wall streeta (barem u filmu oni nemaju novce nego nazivaju ove whaleove), pa mu rekli da moze da zaradi lovu ako im dade da oni rade svoju magiju.

Tak da vukovi jedini mogu shebat nekog, ne whaleovi... Ali vjerojatno si mislio da su ti whaleovi ujedno i vukovi, no neznam koliko tih ima, jer ako pogledamo na onu listu BTC holdera vidimo da su najveci whaleovi i najveci holderi koji nisu niti u Decembru trgovali.

Odnosno, ako je postojao whale prije Decembra 2017 onda je on vec odavno izasao i vise nije u BTC biznisu, barem lista walleta s njavise BTCa to pokazuje.

EDIT:
Evo pa tu se moze gledat:
https://99bitcoins.com/bitcoin-rich-list-top1000/
Pa ako tko znade moze malo komentirat te adrese...

EDIT2:
Da ubacim jedan link. najnoviji:
https://bitcoinist.com/morgan-creek-xrp-ethereum-eos/
Ovi bogatasi su izbacili XRp i Stellar jer ima 30% i vise premined coinova. Ok to je razumljivo, ali nije mi jasno zasto sam prije dva dana vidio na XRP grupi sliku sa tim da ETH i BTC su centralized jer je kao u vlasnistvu 2 ili 3 poola, dok je XRP daleko vise decentralized, a kad ono preminealo ga se i to su ga premineali vjerojatno gazde koje bi ga mogle debelo dumpat kad im profit bude zadovoljavajuc. Gdje je istina?

Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 29.08.2018. u 09:05.
dada-as je offline   Reply With Quote