View Single Post
Staro 22.08.2018., 18:16   #391
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Zato sto ti brkas ZG i Slavoniju, u ZG je prosjek place dosta veci tako su i cijene tih usluga vece.
Slicna stvar je na moru, kad sam vidio kakve travnjake tj. "gotovo" travu im uvale/prodaju za 90 kn/m2 (a kod nas sam je ja kupovao za 35 kn/m2) dodje ti da places ALI kad stizu turisti vlasnici apartmana vise ne pitaju za cijenu samo je bitno da je gotovo do sezone .

Znaci ja ne pricam rekla kazala, imao sam majstora za plocice proljetos koji mi je lijepio plocice za 60kn i odlican je majstor (covjek svojih 50ak godina) te nemam prigovra na kvalitetu posla. No to nije jedini, prije toga sam imao jednoga koji je dosao pogledati i rekao mi 65kn m2 i dogovorili smo sve i sam je rekao kad ce doci radit (za nekih 5-6 dana od dogovora) ali se nije pojavio, nakon toga me zavlacio tjedna dana i onda se prestao javljat na telefon pa sam nasao ovog drugog (igrom slucaja na preporuku) i prosao jos povoljnije .

BTW nisma tudum za posao, znam ljepit i sam (prosli tjedna smo ja i punac zavrsili garazu kod mene nekih 52m2 plocica) ali kad nemam vremena od posla radije uzmememajstora da radi dok ja radim svoj posao i svi sretni/zadovoljni i svatko zaradi sa svojom strukom .