View Single Post
Staro 20.08.2018., 11:40   #5928
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
njuskalo.hr, ali ni to nije mjerilo, mjerilo su strani shopovi gdje se stvari brze iskristaliziraju, pa tako su se nasle 1080ti po 50% popusta na trzistu, a interesantno je da ih kupuju gameri... Znaci rijetko tko se nadje da ce kupiti 5 ili vise... pa se ocekuje jos pad cjene, pogotovo sad kad ETH opet zaroni...

Sa velikim postotkom opreme s kojom se rudari se kopa ETH, pa se zbog toga kaze da se rudari ETH. Necu rec da kopam Monacoin i Monero sa 2 riga, kada mi je ostalih 9 zakaceno na ETH...

A tu je jedan gospodin kokacio linkl od jedne kompanije, neznam jel ovaj topic ili drugi neki, bilo je prosli tjedan gdje jedna investicijska kompanija ima cijelu analizu od vise desetaka stranica da je ETH i sad s ovom cjenom overvalued i da bi njegova cijena trebala past. Ja sam letimicno procitao i nezelim vjerovati u to i toplo se nadam da su u krivu i da ce se neka magija dogoditi, ali s cim se mogu sloziti je da su oni realni, a ja nisam...

EDIT:
Najbolji potez koji se sad moze napraviti je nekom uvaliti rigove po nekoj OK cjeni, pa makar i s popustom nekim normalnim i za sve to kupiti neki coin jer su svi debelo nisko. Ali mislim da sad u ovom trenutku nitko ne kupuje rigove, mozda netko ali po nekim smjesnim cijenama ispod normale... Tak da drugim rijecima mi smo u situaciji da se samo ceka sto ce se dogoditi.