Tema: EAX + Live!
View Single Post
Staro 12.02.2003., 04:54   #7
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Post Radnja

Razlika je u radnji. Unreal i Unreal II umaju neku priču, poantu. Ne ideš i ne ubijaš što više, što brže, što bolje sam tak da ubijaš ili nekome čopiš zastavu ili ubaciš loptu kroz vrata, ovdje radiš isto to ali sa nekim "smislom". Razlika u grafici pretjerano niti nema jer se radi o istom enginu Unreal (malo ljepše) / Unreal Tournament i UnrealII(malo ljepše) / UT2k3.

Unreal je bio dobar ali Unreal II je mrak. Kombinacija starih horrora, Aliena, ... ne znam više upravo sam došao do neke brane koju treba srokati ali do sada ima neku smislenu radnju i OK je.

UT je je na žalosti bolji od UT2k3. UT2k3 izgleda mrak, super ali mu fali ono nešto..., stari UT je ipak bolji. Ono što valja u UT2k3 je Bomb Run i to će za timsku igru biti zakooon!!! Ko je to probao u mrežu sa frendovima bu se složio.

Unreal II se po meni isplati nabaviti, po ovome što sam do sada prešao je OK, jedino što mi se "ja" malo sporo kreće, dobro imam na "sebi" oklop od 100 kg ali bi ja da sam ipak malo pokretniji

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote