Citiraj:
Autor dakky
Ali upravo si sam sebi skocio u usta odnosno potvrdio ono sto sam rekao. Ako naglo padne ispod isplativosti kopanja i ako naglo izadje masu minera, net hash ce pasti do te mjere da ce se usporiti transakcije i to može koštati coina glave.
|
u tvojoj formuli ima previse AKO.
nikad spora transakcija do koje je doslo radi par AKO nece bit razlog propadanja coina(posto traje kratko do smanjenja diff-a) .
Jesi ti ili itko odustao za novu godinu od BTCa radi spore transakcije?
i daj mi makar teoretsku shemu(koja nije na rubu SF-a) kako bi se odjednom moglo ugasit pola HRnetworka(odustajanjem polovice minera).
evo udar asteroida u zemlju je jedna od teoretskih pa ce u jednom trenutku ostat cijela amerika bez struje al sumnjam da ce onda ikom bit na pameti kolka je cijena etha ili kripla.
Iz povijesti mozemo puno nauciti. na ovom grafu vidimo sta ce se desit kad diff naraste ili kad padne. Nista.Taj trenutak je to svima potop epskih razmjera al nakon par dana ko da nista nije bilo.
https://pbs.twimg.com/media/C2k_2DWVEAA2N9-.jpg
previse smo u teoriji koja nikad u praksu nece prec. Prije ce eth prec na POS-povecat blok-izmislit neku trecu moguscnost, nego sto ce propast radi spore transakcije.
Opcenito kad pogledam eth kaska za konkurencijom. Bio je alternativa starom i sporom BTC-u al BTc sa segwitom i LN grabi prema naprijed. Vise eth nije niti brzi niti jeftiniji u transakciji od btc-a a btc je ipak btc pa ak se dev ne trgne ne pise mu se dobro.