View Single Post
Staro 17.08.2018., 02:55   #10700
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor subabuse Pregled postova
Hebote, nema me par mjeseci i odma svi pocnete gledat smeče ..
pa kad nam uglavnom i serviraju smece

Citiraj:
Castle Rock - novo, Steven King , dobra..(dobri glumci)
standardno kingovski uvod, svega je tu nabacano i onda se djelici mozaika pocinju slagati u logicnije konture, no trebace dobar conclusion da sve sjedne na (dobro) mjesto.

Citiraj:
Sharp Objects - novo ,dobar slowburner HBO(dobri glumci)
e ovo je jos bolje, cak i dosta bolje....ima taj look i feel true detective-a, tretman kadra, fotografija....i ispricana s jakog zenskog standpointa, muskarci su i doslovno karikature....amy adams je solidna, par drugih zenskica isto tako solidno odraduje posao, ali prava zvijezda je fenomenalna patricia clarkson, njena uloga - nekakva kombinacija dickensovsko/t. williams-ovske ostavstine - i izvedba su pojele ostatak casta.

kako serija odmice, jos se jedna paralela jako povlaci s s01 TD-a, naravno spoiler-ahead je, pa necu detaljnije, ali ostavljam rezervu ako je takav opis i u literarnom predlosku.

ono sta mene osobno malo smeta je ta intezivna repetitivnost reminiscencija, koje jesu kljucne za potpunije razumjevanje dogadaja, ali se precesto povlaci uz dosta mlake reakcije i mimiku adamsice, da bi nas cvrsce povezale u pokusaju identifikacije s njenim likom.
flyer1 je offline   Reply With Quote