Citiraj:
Autor Krepatil
I sam razmišljam u tom smjeru, samo je pitanje kada (i dali uopće) će Redmi 6 SD global verzija izaći. Ova MTK verzija mi iskreno izgleda kao downgrade. Po meni, jedini napredak u odnosu na Redmi 5 sa SD450 je kamera, i neću je kupiti. S druge strane Redmi 6 Pro (Mi A2 lite) mi izgleda sasvim OK, no ipak mrvicu preskupo u ovom trenutku, jer se stariji modeli s istim chipsetom prodaju za 500-tinjak kuna jeftinije (RN4 na primjer).
Što se dimenzija tiče, da, morati ćemo se pomiriti s činjenicom da je 145 - 150 mm postao minimum po pitanju dimenzija.
|
Upotrebljiv uređaj a mali kao Redmi 4X više nikada neće napraviti, pa ako su ti dimenzije i cijena prioritet, sada je zadnji vlak za nabaviti ga...ovi novi omjeri 18:9 izgledaju vizualno ljepše jer ovi stariji pokraj njih izgledaju kao debeli ljudi pokraj manekena, vitkiji su noviji. Za godinu dvije, ovi stariji modeli će izgledati posprdno, pregazilo ih vrijeme.
Pasti će cijena Redmi 6 Pro, ipak je tek izašao, ali meni je taj uređaj težak za đžepove. Orijentacija mi je Redmi Note 4X kojeg sam imao, njegovih 165g. mi je neki plafon, iako i to dosta smeta.
Ako može Huawei P20 Lite imati samo 145g. na 5,84'' nadam se da će potrefiti i Xiaomi neki ok SD model u budućnosti, bar 155g. Kad već moraju biti dugački mobiteli, bar da ne budu uteg....evo, Vivo V7 139 g. Znači može se ako se hoće. Xiaomi Mi5 je bio perce