Citiraj:
Autor werdas
Kaj je to LSPI?
|
Low Speed Pre Ignition.
Znaci, kada dodje do nekontrolirane detonacije u cilindru koja nije pokrenuta normalno svijecicom. Cuje se kao kliktanje u motoru i moze uzrokovati fatalna ostecenja motora (razvaljen klip, karike...).
Zove se Low Speed jer jedna od situacija gdje do njega najcesce moze doci je kada se npr. vozis 40-50km/h u 6. brzini i onda zelis jako ubrzati, pa stisnes gas do daske, ali ne prebacis u nizu brzinu. To stvori ogromo opterecenje u cilindrima, a motor se ne moze razvrtiti jer je u previsokoj brzini. I onda se stvore uvjeti za LSPI. Zato su navodno automatici imuni (ili je dramaticno smanjena mogucnost nastanka) jer kod njih se u tu situacije ne mozes dovesti - cim pri takvim uvjetima nabijes gas on ce sam od sebe prebaciti u nizu brzinu(e) i motor ce se razvrtiti.
Uglavnom, od toga pate benzinski motori manje zapremine, opremljeni turbom i drektnim ubrizgavanjem goriva u cilindre. Koliko sam shvatio niti automobilskoj industriji nije 100% jasna zasto i kako do toga dolazi i kako to u potpunosti sprijeciti. Ali navodno je to jedna od prepreka razvoja jos efikasnijih motora male zapremine.
Skuzili su da ocito i samo ulje ima utjecaja na to (jer se zapale neke zaostale smjese ulja i mozda goriva u cilindru) i da se promjenom strukture ulja moze smanjiti mogucnost nastanka.
Npr. motor kakvog ja imam u Astri 1.4 Turbo sa 150KS je imao prijavljenih problema sa LSPI-om i unistenih motora.
Inicijalno je za taj motor bilo predvidjeno GM Dexos2 ulje, ali je u proljece prosle godine Opel izdao naputak servisima da se za taj motor korsti GM Dexos1 Gen2 koje bi trebalo znacajno smanjiti mogucnost nastanka LSPI (ne znam da li ga potpuno i uklanja). I jos je dodatno u proljece ove godine isao update ECU software kako bi se dodatno smanjila mogucnost nastanka.
Eto, to ti onako laicki, a ako te nesto vise zanima mozes prosurfati po netu jer ima clanaka koji to puno detaljnije i strucnije objasnjavaju.