Citiraj:
Autor Imagine
Mene je pošta nagradila s oslobadanjem od carine/PDVa kad su dostavili zguzvani paket.
Uglavnom , očekivao ja "čestitku od pošte" koja trazi racun i skrinshot s ebaya za kupljenu kameru a kad ono , oni samo dostavili paket. I to u 3 sekunde jer im se zurilo. Isti kompletno zguzvan ali nigdje rupa i slicno.
Gladam ja paket i na njemu ljepo stoji vrijednost i ne kuzim zasto sam toliko sretan.
Kad sam krenio otpakiravat , paket sve mekši što sam ga više prevrčao po rukama. Otvorim prvi sloj kartona i skužim da je paket zguzvan jer je bio mokar. Još je mokar. Mokro sve unutra. Kamera naravno neradi.
Prituzba posti riješena u tri sekunde s "šta mi znamo šta ste vi radili s paketom" i stvar završila u smecu samo da je negledam.
Lekcija naucena - idemo dalje.
|
Svaki skuplji paket sto mi dode snimam ga za svaki slučaj, ne zbog pošte nego zbog firme tko mi je prodao. Ali posta je tako bezobrazna i krade pakete pogotovo one bez tracking number-a i znas kome se mozes zalit? Svetom k***u.
Zalio sam se par puta, zvao postu glavnu, ispunjavao nekakve pizdarije itd, nitko nista ne ferma.
Postu ako mozete, izbjegavajte, a ako vam ukradu, skupite se s ekipom i popričajte s postarom.