Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.08.2018., 21:04   #37622
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Istina da, ali u ovom mom kvartu ovakve stvari se dešavaju. Imao sam C3 2010 Exclusive koji je imao retrovizore koje se zatvaraju. 2x sam ih našao u obrnutom smjeru, a moraš baš biti sivonja da ih okreneš. Kada sam ih vratio na silu, i otključao auto, otvorili su se normalno, i rade normalno, ali sam se prvobitno zabrinuo da nisu što slomili. Susjedu su jednom skakali po autu jer ekipa ide prema disku koji je u tom smjeru. Jednom susjedu su 2x slomili retrovizor.

Razumijem da mi netko skine retrovizor da mu treba, ali ovako nešto je glupo, pogotovo što nema baš auta ovdje koji mogu to staviti na svoj. Pitao sam ovlašteni da li je netko imao upit za taj dio zadnjih mjesec dana, rekao mi je čovjek koji radi da nije, a OK sam sa njim. Lako moguće da je i neki klinac turist, pošto je bio parkiran odmah pored hotela (parking bijele inije, besplatno parkiranje, parkirao ga ovdje brat bratu 100 puta do sada minimum u zadnjih 2g).

Jebiga, možda se klinci zajebavaju, možda prolazio Mujo iz Švicarske kome je to trebalo na svom autu, pa odlučio 10sec straha.

Da li da možda stavim selotejp preko te rupe sada dok mi ne dođe dio, ili da pustim? Gledam ako bude kiša itd..u ovlaštenom mi rekli slobodno koristi brisače , nije frka..
X-Plosiv je offline   Reply With Quote