View Single Post
Staro 03.08.2018., 20:32   #5829
EdoFazlinovic
Registered User

EdoFazlinovic's Avatar

Datum registracije: Jul 2018
Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
Nisam auto ili stan, ali nisam trejder nego miner, pa sam od majnanja izvukao novaca za auto ili stan u zadnje 3 godine. Samo što je otišlo na gluposti, uspio sam doduše uštediti jedan cijeli BTC.

btw @EdoFazlinovic - popusio sam nesto na pokusajima trejda, ali kao sto rekoh nisam trader nego rudar, pa je sve iskopano plus... a ono sto sam ustedio hodlam i cekam bolja vremena...
Kad ste vi svi tolike face, sta niste zajedno sa cypherpunks, ekipa Black Adam itd. razvijali ovaj bitcoin i imali bi danas po 10k-50k btc pa bi vi bili ti koji upravljaju, napravili svoje burze itd. Lako je pametovat poslje.
Ako i dalje vjerujes u ovo kao sto vecina vjeruje, onda ce btc potegnit jos koji put. Ali da bi on potegao, treba jos takvih kao ti doci... Uvijek ce netko bit zadnji, uvijek...

Kuzim ja tebe, trejd nije lagan, treba imat muda za to ako si sam, ali to je ne moguce u ovom trenutku jer ce te velikani pojest. Treba bit po privatnim grupama sa kitovima koji imaju po 20-30m USD u crypto.
Kad je vas 30 u ekipi i svatko ima po 20-30m USD onda mozes kontrolirat neke altove i tako dizat lovu pomocu fake buy walls, sell walls itd.
Ovdje sam mozes uspijet na par nacina, ali 3 su glavna:
1. Imat celicna muda i ic sve sam sa trejdom i malo hodl itd.
2. Puno citat, istrazivat i odlucit se na par shitcoina i hodl.
3. Uc u nekakvu grupu gdje su kitovi i onda sa njima jahat valove i radit binance competition promocije itd.
4. Rudarit shitcoine i cekat da se listaju na burzu + eth, a besplatna struja. Itd. Itd.

Napravi svoj ICO coin, NE-ICO coin, ali ako si sam onda je jako tesko. Ovdje moras imat prijatelje da bi uspio. Ima jos dosta nacina, ali treba se snac.

Zadnje izmijenjeno od: EdoFazlinovic. 04.08.2018. u 01:02.
EdoFazlinovic je offline   Reply With Quote