Bok Tor!
Znam i ja sam pokusavao i nije htjela preko 250/250 iz windoza, ali mislim da bi kada bih u biosu podesio default speed na 275/275 da bi radila, a ako onda ne bi radila onda znam sta je problem, naime nije problem u losim komponentama na plocici vec je problem u undervoltazi GPU-a i memorije, ja sam trazhio i nasao voltage mod za 8500 medutim samo za referentni dizajn graficke sto nije slucaj sa ovom manlijicom, ali i ova nasa ima isto djelilo napona kao i referentna samo ga treba naci i podignuti napon GPU-a i memorije.Ali mislim da je jos laksi nacin dignuti AGP Voltage iz biosa jer samim time se dobije veci napon na GPU i memoriji, a proizvodaci to rade jer je to najbolje zastita od overclockera, jednostavno su dali premali napon GPU-u i memoriji.
Jer budite uvjereni da su svi GPU-i isti problem je jedino koliko je iskoristen.A istina je da za 880 kn koliko sam i ja platio dobijes VIVO graficku i to sa odlicnim Video ulazom kojeg redovito koristim, mislim da je definitivno BEST BUY za nas sa manjim budetom

.