Nisam uspio otvoriti taj thread di se skvadra zali, ocito sam bas upiknuo krivo vrijeme... ono kaj ja mogu reci je sljedece...
koristim 8rda+ stalno, evo trenutno mi ima uptime 8 days 18 hours... nikakvih problema. skuzio sam par bugicha u BIOSu ali su totalno mali, tak da me uopce ne smetaju. I ok, moja radi na max 203mhz, ne bunim se. Dean Sekulic iz Croteama ima istu plocu i super je happy, sam kaj njemu ide maks. 187mhz zbog sugave memorije. Jedan moj i njegov zajednicki frend, inace poznat po tome kaj je teska picajzla si je isto uzeo 8rda+ i uziva...
da je rijec o tri tamo neka pocetnika, hm rekao bih, ma mozda samo sanjaju da ploca radi kak spada... s obzirom da znam kalibar svih nas, ziher sam da je ploca A-OK.
Dodatak: Sad sam gledao kaj kukaju tam na forumu... mislim, ono... kukaju za neke voltaze whatever... da probaju s 5 razlicith napajanja, dobili bi razl. kombinacija, iako je to kao do ploce... a sto se tvrdnji oko performansi tice, tu isto ima svega, ukljucujuci to da je nforce2 spor, na sto mogu samo reci bwahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahha