Ja sam odlucio da cu definitvno uzeti kameru.
Evo par primjera unatrag zadnjih mjesec dana.
1. Vracam se iz Dubrave i skrecem lijevo kod Baotica. Zeleno je za ravno. Ja sam prva traka koja skrece lijevo. BABA dolazi s Yarisom pored mene i kroz puno crveno skrece lijevo i krsi par propisa, voznja u krivom smjeru, crveno... Dalje kod Petrola se prestrojila tipu ispred nosa. Brat bratu, 75 godina minimalno.
2. Baba me skoro skucala kod citya jucer. Dio u TC je posebno opasan. To je najveca koncentracija idiota. Znaci jebeni stop joj pise i samo izleti. Da ne povjerujes.
3. Svako jutro na semaforu preko Heinzelove (skretanje desno iz Vukovarske) dok mi je zeleno, svi prelaze cestu,a debelo im je crveno. Sve pet ako se upali dok prelazis. Jednog sam majmuna na biciklu cimao gasom i kocnicom dok se nije prevrnuo- Zima 2016/2017 😎
4. Prije 10-ak dana na krizanju D. Svetice/Vukovarska prema istoku, ja na zeleno i vozim ravno, a kreten projuri iz trake za lijevo i ubaci mi se u putanju. Da nisam kocio, ode sve u k, ukljucujuci i pjesaka koji je pretrcavao na crveno kod tramvajske stanice.
Ima tih sranja stalno pa i zaboravis, ali ovo je kriminal kako se vozi. E da, podrzavao sam Uber, ali i tu se sad nakupilo sljama koji vozi napamet da.je to strasno...
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk