Evo ti primjer titlova. Otvorim upravo prvu epizodu zadnje sezone shamless - MPC-HC - da mi našao titlove moram teturat po menijima (ajd OK ima neki prečac koji se nauči) - nađe mi 3 titla. Gledam postavke ima 4 sajta sa koje vuče titlove, dva su označena. Stavim kvačicu na preostala 2 sajta - otvorim ponovo - ne pronalazi niti jedan titl više (iako su ostala označena ona prva 2 na kojem je našao 3 titla - hr i eng)
Otvorim bs player - bam odmah mi u facu baca titlove (ajd manje važno, tamo se može koristiti prećac) i nađe mi 5 puta više titlova na hr i eng. Koriste 3 stranice za traženje titlova (od kojih je jedna ista kao na MPC-HC), a jedna je bs playerov site titlova. Dakle tu ga pojede, a to me jedino zanima od takvog programa, jer vrit sam video može svaki
Već se raspravljalo u temi sa serijama zašto ljudi koriste još bs player i titlovi su glavni razlog. Tema playera se dotakla jer su se neki čudili (ja među njima) zašto ljudi još uvijek danas manualno traže titlove u 2018 godini kao da je 2002... Sve je to super kad gledaš nešto popularno, ali ako ideš gledati nešto malo opskurnije jebao si ježa što se tiče titlova sa tim drugim playerima, a neda mi se zajebavati tražiti manualno