Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.07.2018., 19:26   #37398
kurc
Premium
Moj komp

kurc's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Da, evo, Tesle masovno izlijecu iz serpentina jer ne uspiju zakociti.

Ima nesto istine u tome sto pises, no ides u krajnosti i pretjerujes.

@lowrider - spominjem BMW zbog toga sto ga i Tesla i Musk spominju kao konkurenta u segmentu. Naravno, uz C klasu i ostale. Cijene svim trima autima su puno blize nego sto Gabre navodi. Nemres reci da je i najslabiji Model 3 jednak nekom 316i, jer nije. Ovaj koji se trenutno prodaje je razina 340i, plus jos hrpa opreme koju moras nadoplatit i dodjes do toga da je Model 3 skuplji za iznos tax povlastice.

Model 3 jedini u tom segmentu ima pravi double wishbone naprijed?
Usporedba BMW-a, Mercedesa i Tesle je za mene posve besmislena. Jedino što tesla ima je ubrzanje. Unutrašnjost NEMA, apsolutna nula, jedan tablet. . Vanjski dizajn je stvar ukusa, ali za mene to nije uopće dizajn. Teslu bi u RH i EU vozio isključivo da mi ga netko da đabe. Nemaš ga di napunit (znam da postoje punjači kod nas, ali to nije ni blizu dovoljno), servisirat ni popravit. Kvaliteta izrade je priča za sebe. Svaki tesla koji ima puno km je prošao kroz dva motora i možda još jednu bateriju. To je pokriveno garancijom, ali bi morao čekati valjda mjesec dana jer je najbliži Teslin servis u Austriji. Kako bi ga tamo tek otpremio? Zamisli da kupiš auto i dva puta zamjeniš getribu i jednom motor, pa nikad više ne bi kupio tu marku. A tek električne kvake za vrata koje rikavaju svako malo, a nisu pokrivene garancijom? Kaj mu pomaže u handlingu double wishbone kad ima 500kg više od konkurencije? To je auto za early adoptere koji imaju para i još 3 auta u garaži.
kurc je offline   Reply With Quote