Synchronize web pages
U prijatelja sam uradio download jedne web stranice koristeči jednu mogućnost Internet Explorera, za koju sam slučajno doznao, a to je "Synchronize " i to na slijedeći naćin:
nakon otvaranja početne stranice smjestio sam je u mapu favorites (add to favorites) zatim sam išao Favorites/organize favorites tu sam označio moju stranicu uključio make avialable off line i kliknuo na properties zatim na kartici general u polju download pages links deep from this page odabrao sam da mi ide 1 link u dubinu stranice i nakon toga započeo je download sinhronizirane stranice.
Skinuo sam se sa interneta (work of line) i za provjeru otvorio jedan link na početnoj stranici bez problema što znači da je kopletna stranica (sa linkovima) smještena negdje u računalu.
Tada sam stranicu snimio na floppy disk "file/save as a web page complette" i odnio disketu kući na moje računalo. Na mom računalu sam (work of line) otvorio početnu stranicu sa floppy-a međutim ne otvara mi niti jedan link sa početne stranice iako je na prijateljevu računalu bilo sve ok. te je moje konkretno pitanje:
"Na koji način da tu kompletnu stranicu prebacim na moje računalo"