View Single Post
Staro 14.07.2018., 19:50   #5727
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Deda bulazni.

Jamac vrijednosti $ je americka drzava i vojska. Sto se dogodilo drzavama koje su htjele maknuti $ iz vlastitog trgovanja naftom i zamijeniti nekom drugom valutom(Irak i Libija)?
Znam šta se desilo, no to je irelevantno za ovu diskusiju. Jamci mu i nisu neka sreća, dapače, svakim danom sve više gubi vrijednost.

Citiraj:
Crypto je trenutno ekvivalentan Monopoly-novcu kojeg svako printa kako mu pase i prorocanski tvrdi da ce bas njegov digitalni Monopoly-novac postati novi "pravi" novac. Svako ulaganje je iskljucivo spekulativno.

Odakle vadiš tako glupe izjave?
S monopoly novcem nisam uspio ništa kupit (niti pokušao jer bi me strpali u ludnicu), dok sam s bitcoinom kupio gro toga (uključujući kompletan mining rig) - očito su te EU prodavaonice koje primaju bitcoin u zabludi!
Btw. treba razlikovati "kripto" od "bitcoin", jer kripto obuhvaća sve kriptovalute (i bezvrijedne) dok btc ima vrijednost koja samo raste.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Meni i tebi je to jasno, ali ljudi slijepo vjeruju u kripto, a ne 95% na zna osnove ekonomije ni kako funkcionira financijski sustav.
Da, svi smo glupi, uključujući Američki kongres, osim tebe
Gle nemoš vjerovat, Monopoly novac dobiva sve više priznanja i vrijednosti, šta se dešava

Citiraj:
Hm, ako sad isplati ima povrat 30%, ako ne isplati ima povrat 0%. Gdje je vise izgubio?
Nije izgubio dok ne proda. Osnove ekonomije.
Neo-ST je offline   Reply With Quote