View Single Post
Staro 13.07.2018., 12:05   #11228
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor andro13 Pregled postova
Kažem ti iz prve ruke, da sta oba modela bolja naročito Philips model zbog boljeg" procesora..I philips ti ima MVA panel, ali 10 bitni za razliku od Panasonica koji ima 8 bitni.Što je velika prednost Philipsa.. Poslije ima Philips bolju svetilnost samog panela. Philips ima i nešto bolju pokretnu resoluciju, kao i Sony. Što se tiče tunera ti Philips podržava sve što je moguče..I radi bez problema.Poslije imaš na Philipsu i Sonyu Android koji je svakako bolji nego smart na Panasonicu. Poslije ima Philips daljinski sa tipkovnicom i glasovnim naredbama, bolji zvuk, poslije ima Philips više memorije od oba modela itd.. Ali ako želiš Panasonic, ga naravno uzmi nečeš ništa pogriješit. Jedino što bi dobio bolji televizor, ako bi uzeo Philips ili Sony model.
Ovo mi nije jasno. Po čemu su ta 2 bolja?

Meni isključivo treba kvaliteta, bez nekih trendovskih dodataka. Pogotvo mislim na trajnost (uz kvalitetu slike) a ne da ga za par godina moram vucarat po servisima iz tog pogleda u obzir dolazi jedinio Sony/Pan.

Jedino što se mogu složit s tobom je bolj OS, ostalo su sve neke minorne uobičajne razlike od model do modela ili proizvođača. Philips ima jače zvučnike i 10 bit panel koji u odnosu na 8+frc nema neke velike razlike, ne bavim se grafikom niti slikama tak da ne vidim razlog po čemu je bolji ako kod pan. bez toga svega dobim 7 cm veću dijagonalu.

I jedino pan ima MVA dok ova 2 VA panel.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Kako su tek mojima neki dan uvaljali tv koji im nisam rekao da kupe. Dosla mater u trgovinu:

- Ja b' kupila grundig taj i taj na 10 rata, da ga ne osjetim
- Dobro gospodjo, ako zelite ima i ovaj sharp 300kn jeftiniji a sve isto ili bolje od grundiga
- Ma neš ti mene, a sta to ima?
- Pa gledajte, ima va panel to vam je super po noci kad gledate ljubav je na selu onda na nocnim snimkama vidite crnije nebo i zvijezde, pa vidite ovdje ove brojke na ambalazi, sharp ima 200 necega naspram samo 150 onoga... Sve ostalo je isto, a jeftiniji je. Dakle, bolji je!
- Ma bentiboga, sta onaj moj sin meni govori da uzmem grundiga, pa tih 300kn je dosta ustede... Dajte vi meni sharpa!

Dodje kuci, gledam ja kutiju, gleda mater mene, gledam ja nju, ona skrece pogled...
- Bit ce nam dobar i ovaj tv jelda sine?
- Hoce majko, ali morat ces kupiti novi jebeni vesa nosac i morat ces trpiti sugavi daljinski.

Podsjetilo me na andriju s foruma. Doma sam sve philips zarulje bacio u smece samo da ne budu philipsove
Ista stvar kod kolege zove mene da mu idemo pogledat novi TV jer mu je grundigov riknuo. I dođemo u elipso nađemo neke jeftine 43ke i sad philips grundig razlika 100 kn. Ja reko uzmi philips a on ide pitat prodavač on veli ma grundig je bolj i odmah mu skida sa palete jednog ... pita mene kaj da uzme a reko uzmi kaj oćeš tvoja lova ... i na kraju je uzeo grunding jer ga je ovaj uvjerio iako mu je predhodni riknuo nakon 5 god.

Sve ti ovisi tko ti prodaje neki dan sam gledao u sd neke tv i tam prodavač favorizira samo sony.
Xenon je offline   Reply With Quote