View Single Post
Staro 30.06.2018., 13:53   #5661
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Ne znam koliko ima smisla drzati nesto sto nepovratno tone. Podsjeca me na holdere dionica konjskih zaprega na prijelazu stoljeca.

Ako ideja s coinom ima potencijal, onda veliki igraci nece skupo otkupljivati taj coin na trzistu, nego ce izmisliti svoj novi s istom ili slicnom funkcionalnoscu. Izdati novi coin je trivijalno.

U ovoj cijeloj prici su zaradili proizvodjaci kartica, mjenjacnice i rani ulagaci.

Naravno da ima igraca koji aktivno prate trziste i nesto cak i zarade, ali velika vecina bi imala veci povrat novaca za ulozeno vrijeme da odu raditi u skladiste konzuma sa satnicom od 15 kn.

Nepovratno tone? Ti si svjestan da je btc imao i gorih padova prije proslogodisnjeg ATH? Ledenih doba je bilo i bit ce. Prilika je to za kupit jeftino. Ja sam ovih dana kupovao i manje vise kompletirao svoj portfelj koina.

Institucionalni novac kuca na vrata i dugorocno za kripto nema straha. Tek slijedi mainstream adopcija, mi smo jos early adopteri. Moguce da nas zadesi i hiperbitkoinizacija kroz pet do deset godinaako se sve potrefi.

Lako je izbaciti novi koin, no napraviti uspjesan koin je puno teze. Veliki ulagaci se time ne bave vecnokrecu lovu na gotovim proizvodima, vec sam pisao kako

Neda mi se sve citirati, ali opcenito pricas gluposti. Skladiste konzuma?
Halo, ak ja bez ikakvog iskustva s trgovanjem financija mogu bit uspjesan i zaradjivati, moze skoro svatko. Frend je dao otkaz na dobro placenom poslu da bi se samo ovim bavio. ozbiljno se primio toga, ali zato i ozbiljno zaradjuje.

A dionicari konjskih zaprega su oni koji ne drze nista u kriptu. Zivi bili pa pisali o ovom kroz dvije godine da vidimo gdje smo