View Single Post
Staro 29.06.2018., 23:30   #11112
HAL 9001
Poboljsana verzija

HAL 9001's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Meni je bratu danas stigla NOA od 50" koju je naručio kad i ja 32" i 43" model, moje još nisu stigle. Uglavnom danas me zvao da mu pomognem to spojiti i podesiti. Slika je solidna, dobro je Mar napisao gore da nema nekih mogućnosti velikog podešavanja. On je stavio mod slike "mekano". Skaliranje SD signala na tu dijagonalu je onako, niti loše niti dobro, LG od 32" je tu bio barem duplo bolji. S dva metra se primjećuje zamućenje, FHD izgleda solidno kao i 4K. Daljinski malo zafrkava, nekad ne uhvati pa moraš jače stisnuti. Nikako nismo uspjeli skužiti kako programima dodjeliti redne brojeve, da npr. HRT 1 bude na tipki 1, a ne na 757. Sve pokušali, manual je skoro nepostojeći i ništa o tome ne piše.

I sad ludilo, večeras ušao u youtube aplikaciju, prijavio se sve uredno i pokrenuo neki spot, a ono krenulo trzakati i blokiralo da nisi mogao izaći iz aplikacije. Ugasili tv na daljinski i opet upalili, a ono javlja poruku "Pokretanje Androida" i stoji i ni makac dalje. Čuje se zvuk od HRT1 i stoji ovako slika.

Pokušao stiskati komande na daljinskom, tv-u, ugasili ga na prekidač i iskopčali iz struje i ista stvar. Sad je i mene uhvatila panika, što ako bude ovako i sa mojom kad stigne. On kaže da će zatražiti povrat za svoju. Ne znam što da mislim, da li je ovo izolirani slučaj ili ne?
HAL 9001 je offline   Reply With Quote