View Single Post
Staro 26.06.2018., 19:31   #7635
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
što ti dođe "normalna trgovina", pitamo se jel MORAJU vratiti kompletan iznos ili je njima na volju - mogu se praviti grbavi pozivati se na vjerojatno korištenje i izmšljen pad vrijednosti zbog tog možebitnog korištenja artikla? artikl naravno nije oštećen, nema crtice na sebi
A šta se imaš pitati?
Citiraj:
Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Znači, da bi utvrdio funkcionalnost robe trebaš ju raspakirati i isprobati, to si i napravio, čemu daljnje filozofiranje??
Za tebe je bitna samo ta stavka zakona, ostalo te ne zanima.

Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
ovo bi mogao biti slučaj je slučaj da naučimo nešto obzirom ovdje vlada mišljenje kako hardveraj kupljen kod nas na internet trgovinama možemo bez problema vratiti unutar 28 dana (14 za podnijeti raskid ugovora, još 14 za sam povrat) i očekivati puni povrat čak je bilo priče o mjesec dana besplatnog mininga kupljenim grafičkim karticama koje bi se vratile ali na kraju svaka trgovina može oduzeti određeni iznos?
Opet pišeš nonsens, normalno da možemo vratiti, vraćao sam jedno 7-8 puta artikle koje sam isprobao, trgovine uvijek vrate u lipu iznos.
Tu dolazimo do onoga "normalne" trgovine, to što se protis voli natezati s ljudima je drugi problem.
panasonic je offline   Reply With Quote