Sad je odličan trenutak za ubacit lovu u "ovu kladionicu". A kroz koji dan će možda biti još bolji. Lijepo vam je blade govorio pa ste ga popljuvali.
Inače, nadam se da ste iskoristili priliku i odigrali Sparkster "proof of love". Jučer je završio. Čak 75% njihovih tokena za crowdsale dodijelit će se na temelju tog reward sistema, a ostatak kroz lutriju.
Inače, dobio sam jučer dosta upita na PM oko ICO, pa ću nastaviti pisati ponešto o ICO koje pratim i u koje ulažem ili planiram uložiti.
Za početak:
https://cryptodiffer.com/
Ovdje imate popise najbolje ocijenjenih ICO od strane relevatnih ICO stranica, odlična početna točka. Neki od njih s popisa su prošli, neki su u tijeku, neki tek dolaze, ali generalno, svi s ove stranice ziher nisu scam i imat će solidan ROI.
Oni koji su meni u fokusu odavde a još nisu počeli pa se ima vremena s njima baviti: Nucypher, Orchid, Origin, Harmony, Ankr, nOS.
Sparkster, Metronome od aktualnih.
Nećete ni s jednim s popisa fulati, no ja radim tako da odaberem 5-6 njih i onda ih pratim: newsletter, telegram, čitam i proučavam.
Čitam što je cilj ICO, kakav je tim, token metrics, mogu li ostvariti što su zacrtali, na koji će način ići prodaja, ima li min/maks uloga, zapisujem datume, pratim što i kako traže...
Recimo, Airbloc, Fantom, Quark, nisam prošao lutriju jer je navala bila velika. Na sve top projekte je navala. Recimo Fantom je odabrao 2400 sudionika od više od 84.000 njih. Metronome - jučer počela silazna aukcija. Dfinity je pak za svoj airdrop odrezao prema datumu prijave na newsletter. Quark je imao i kviz i lutriju.
One koji su prošli možete uzeti i ka dođu na tržište. Recimo QKC je imao 15x ROI po dolasku, nakon toga su veliki ulagači prodali, pala cijena, i sad sam ga kupio prilično povoljno.
Tu je i spomenuti Nauticus, ušao sam u njega odavno i mislim da bi mogao ispasti odličan. On vjerojatno neće odmah imati višestruku vrijednost ali kroz tri godine vidim ga između 5 i 10 usd, možda i više. Bacite oko na BNB koin - a NTS ima izgleda postati i bolji, sa puno širom primjenom. Tko još nije ubacio nešto love, cijena je bagatela, a može se kupiti i preko paypala. Imate moj link na prošloj stranici s kojim dobijete 100 NTS pri prvoj kupnji.